101 Travel Tips

Zo krijg je € 25 korting op je eerste boeking via Airbnb

Wij zijn groot fan van de Airbnb-ervaring. We verhuren niet alleen ons eigen huis, maar gaan zelden op citytrip zonder een eigen appartement via het platform te boeken. Voor een veel scherpere prijs dan een hotel krijg je de sfeer van een eigen huis mét alle mogelijke voorzieningen. What’s not to like? Om het nog leuker te maken: wat dacht je van een mooie korting?

Ben je nog onbekend met Airbnb? Lucky you! Dan staat jou nog een geweldig leuke eerste kennismaking met een gastvrije host en de unieke eerste ervaring van een eigen home away from home te wachten. Maar als je nieuw bent met Airbnb en je je dus met een nieuw e-mailadres registreert, krijg je ook nog eens een mooie korting op je eerste boeking.

Boek simpelweg je verblijf via deze link om de korting te incasseren!

Een extra plus? Via Airbnb worden tegenwoordig ook ‘experiences’ aangeboden, waarmee je een bestemming op een unieke manier met een host kan ontdekken. Als je je via deze link registreert, krijg je ook daarop nog eens € 9,- korting.

Dit artikel is niet gesponsord door Airbnb. We zijn gewoon echt enthousiast over dit platform! De link is simpelweg onze ‘vriendenlink’, dus wij krijgen ook een kleine bonus voor het doorverwijzen. Win-win!