Logeer bij ons thuis in Rotterdam via Airbnb

Logeer bij ons thuis in Rotterdam via Airbnb

Logeer bij ons thuis in Rotterdam via Airbnb

Op reis is een hoogtepunt vaak het contact met locals en het onderdompelen in de cultuur van een land. En wat is er nou een betere manier om dat te doen, dan door bij iemand thuis te slapen?

Wij hebben overal in Europa, maar ook in bijvoorbeeld Jordanië, in het huis van locals gelogeerd via Airbnb. And we loved it! We besloten daarom om tijdens onze reizen ook ons eigen huis in Rotterdam te verhuren. Dat levert niet alleen voor ons wat extra reisbudget op. Het geeft toeristen in Rotterdam de unieke ervaring om vanuit ons huis als een local de stad te verkennen.

Je had vast al door dat we ons enthousiasme over onze thuisstad graag delen. We schreven op deze site al veel blogs geschreven met alle ins and outs over Rotterdam. (Via deze link kan je ze makkelijk terugvinden.) Met dit enthousiasme kunnen we onze gasten ook de beste tips geven voor een geweldige tijd in de Nederlandse havenstad. We hebben ook altijd – naast traditionele stroopwafels – een Lonely Planet voor ze klaarliggen om mee op pad te gaan. Als host is het iedere keer weer een grote beloning om te horen hoe leuk de gasten onze hometown hebben ervaren!

Wil je bij ons komen logeren? We hebben ruimte voor 4 personen in twee slaapkamers met queensize bedden. Ons appartement heeft een knusse woonkamer, een badkamer en keuken met alle voorzieningen én een grote tuin. Ook leuk: een populair stadspark waar alle locals in de zomer barbecueën ligt om de hoek! Nieuwsgierig geworden naar onze casa? Via deze link kan je een kijkje bij ons thuis nemen.

Tip: registreer je voor € 25 korting op jouw boeking via deze link (dan krijgen wij ook nog een kleine bonus voor het doorverwijzen, win-win).

Zien we je binnenkort in Rotterdam?