Download onze tulpenroutes

Download onze tulpenroutes

Download onze tulpenroutes

DOWNLOAD de prachtigste tulpenroute in nederland

Iedereen weet dat Nederland bekend staat om haar tulpen. Maar veel Nederlanders zijn zelf nooit op pad geweest om de prachtige tulpenvelden zelf te gaan bekijken in het voorjaar. Wij helpen je op pad om dat dit jaar wel te doen. En dan moet je een goede navigatie hebben zodat je op je pad blijft. Wij hebben de mooiste roadtrips langs de tulpen uitgewerkt in GPX bestanden, zodat jij zo gemakkelijk mogelijk op pad kunt gaan. 

Kinderdijk Holland (3)

Betaal wat je wilt

Wij willen dat iedereen een geweldige roadtrip kan hebben. Daarom hebben we ervoor gekozen om jullie zelf te laten besluiten wat jullie de route waard vinden.

Zit je krap bij kas? Geen probleem, scroll dan direct naar beneden en download de route gratis. We zullen geen vragen stellen!

Onze Tulpenroutes

#1 Tulpenroute Goeree Overflakkee

111km – Zuid-Holland

#2 Tulpenroute Flevoland

88km – Flevoland

#3 Bollenroute Lisse

62km – Zuid-Holland

FAQ

De routes worden op verschillende manieren aangeboden. We hebben een GPX bestand gemaakt. Dit bestand kan geopend worden in verschillende navigatie apps zoals bijvoorbeeld OsmAnd (helaas niet in Google Maps). Wel kunnen we deze routes tonen op Google Maps zonder navigatie. Druk daarvoor op Google Maps en klik vervolgens op het sterretje om de route terug te vinden in jouw Google Maps app. Scroll naar beneden voor gedetailleerde hulp bij het gebruiken van de routes. 

  1. Download OsmAnd (of een vergelijkbare navigatie app)  in Google Play of in de Appstore
  2. Download het GPX bestand op je telefoon
  3. Open het GPX bestand in OsmAnd (let op: soms maakt je telefoon er een andere extentie van. Als het bestand eindigd op .gpx.xml, verander dan de naam zodat het bestand eindigd op .gpx)
  4. Klik op import als GPX file
  1. Open de Google Maps app
  2. Ga naar saved/opgeslagen
  3. Scroll naar beneden en klik op maps/kaarten
  4. Hier zie je de route die je hebt opgeslagen. Door erop te klikken verschijnt hij op de kaart.