Over ons

Over ons

Over ons

De avonturen van The Orange Backpack

Onze oranje backpack gaat graag op reis. Hij geniet van de Aziatische keuken, wil op safari in Afrika of gaat op stedentrip naar Parijs. Natuurlijk gaan wij met alle liefde mee en delen we op deze blog zijn reisverhalen en tips met jou! 

Wij zijn Maartje en Sebastiaan. De content creaters achter The Orange Backpack en reismaatjes sinds onze tiende date. We wonen samen in ons duurzame tiny house in Rotterdam en zijn parttime huismussen en parttime wereldreizigers. Sinds april 2021 is ons reisteam uitgebreid met de komst van onze minireiziger Linde en delen we ook tips over reizen als reisfamilie.

Cosy Cabin | Tree House | Warredal | Belgium

Maartje

Bouwjaar 1989

Maartje's enthousiasme en nieuwsgierigheid kent geen grenzen. Ze houdt van musea, natuur, eten, wandelen, architectuur, geschiedenis, dieren. Schrijven en fotografie is een grote passie en ze schrijft al sinds jaar en dag over koken, minimalisme, eten, hotspots en reizen. Boven alles heeft ze een speciaal plekje in haar hart voor kastelen, koninklijke juwelen en het oude Egypte. Maartje heeft haar baan als advocaat opgegeven om meer balans in haar leven te brengen: minder werk en meer leven. Naast The Orange Backpack werkt ze als juridisch ondernemer.

Lake Bacalar | Yucutan Mexico | The Orange Backpack

Sebastiaan

Bouwjaar 1988

De ogen van Sebastiaan gaan glunderen van nieuwe reisplannen, kwaliteitskoffie en speciaalbier, knuffelen met katten en hikes in de bergen. Hij houdt van creëren, innoveren, nieuwe steden ontdekken en interessante technologie uitproberen.  Sebastiaan werkt parttime als strategisch ontwerper bij een van de grootste technologiebedrijven. De rest van zijn tijd staat in het teken van dagtrips, weekendjes weg en exotische reizen. Avontuurlijke roadtrips door prachtige landschappen zijn Sebastiaans favoriet.

Wat onze reisverhalen kenmerkt? Avontuur, plezier, roadtrips, comfort, duurzaamheid, natuur en ontdekken. Maartje houdt van romantische paleizen en kastelen, Sebastiaan is verslingerd aan kwaliteitskoffie en speciaalbiertjes en samen zijn we dol op een goede roadtrip. 

De constante factor op onze reizen? The Orange Backpack, de rugzak-cameratas-daypack die ons vanaf onze eerste reis al vergezelt.

Wil je ons een berichtje sturen?