Affiliate marketing

Affiliate marketing

Affiliate marketing

Hoe we deze site draaiende houden? Met niets minder dan toewijding, hard werk, liefde voor het delen van reistips, én een beetje affiliate marketing. Het gebruik van affiliate links is een essentiële bron van inkomsten voor ons reisgezin. Het gebruik van die links kost jou niets extra, maar maakt een wereld van verschil voor ons.

Op onze blog delen we met veel plezier handige tips en wijzen we je de weg naar meer informatie of de beste websites voor jouw aankopen of boekingen. Waar mogelijk gebruiken we ‘affiliate links’. Klik je op zo’n link en doe je een aankoop of boeking, dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit brengt natuurlijk voor jou geen extra kosten met zich mee.

Wat voor links zijn dit dan? Stel je voor, we tippen je over de mooiste hotels op een bestemming of bijzondere overnachtingen in eigen land en linken direct naar Booking.com. Of we delen onze ultieme roadtrip ervaringen en adviseren een betrouwbare autoverhuurservice voor jouw avontuur.

Wil je onze blog ondersteunen? Overweeg dan om je boekingen en online aankopen te doen via de links die wij aanbieden. Zo verdienen wij een commissie, zonder dat het jou iets extra kost.

Je steun betekent de wereld voor ons en maakt het mogelijk dat we onze reistips met jou kunnen delen. Bedankt dat je deel uitmaakt van onze reizen!

Koop spullen voor jouw reis via:

Boek jouw overnachting via:

Koop een vliegticket, huur een auto of neem de trein:

Activiteiten en entreetickets:

Voorbereid op pad:

Of boek een complete reis via: