Staycation in Nederland

Staycation in Nederland

Staycation in Nederland

STAYCATION GIDS VOOR NEDERLAND

Staycation Nederland | By The Orange Backpack

Ga op staycation in en rond Nederland! Want voor de mooiste plekjes hoef je natuurlijk niet altijd ver weg te gaan. Ook dichtbij huis – en dus meer duurzaam –  zijn er geweldige opties zijn voor bijzondere vakanties, fijne stedentrips en heerlijke getaways. Gebruik onze staycation gids om Nederland verder te ontdekken!

BUCKETLIST NEDERLAND

Verken als toerist in eigen land het prachtige Nederland en maak kennis met al die bijzondere plekjes die jaarlijks talloze buitenlandse toeristen trekken. Wij verzamelden dé plekken die je in Nederland gezien moet hebben, bijzondere verborgen parels én we vroegen Nederlandse reisbloggers wat zij nou de mooiste plekken in eigen land vinden.

WAT VOOR TYPE STAYCATION ZOEK JE?

In en om Nederland vind je de tofste slaapplekken. Van duurzame ecocabins en houten boshutten tot brugwachtershuisjes aan de grachten en luxe boshutten. Wij ontdekten voor jou – en ook een beetje voor onszelf – de meest unieke slaapplekken.

Ben je op zoek naar een nieuwe bestemming voor een weekendje weg voor jouw #staycation in eigen land? Grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Maastricht en Groningen lenen zich perfect voor een stedentrip in eigen land, maar wij verkenden voor jou nog veel meer leuke opties.

Ontbijt, brunch, borrelen, koffie, diner, lunch: het is voor ons altijd een belangrijk onderdeel van onze tripjes. Overal waar we komen, gaan we dan ook direct op zoek naar de leukste spots voor eten, drinken, koffie en lekkers. Maar we hebben ook een zwak voor mooie conceptstores en unieke boetiekjes. Kortom: je kan het aan ons overlaten om de tofste hotspots in eigen land te verkennen!

MEER #STAYCATION BLOGS OVER NEDERLAND

Zaanse Schans 2020

Backpacken in Nederland

Denk je bij backpacken aan exotische bestemmingen, verre vliegreizen, eiland...