Samenwerken

Samenwerken

Samenwerken

Samenwerken met The Orange Backpack

Samenwerken met reisblog The Orange Backpack | Collaboration travel blog

Ben je enthousiast over onze reisblog en heb je interesse in een samenwerking? Leuk, we staan altijd open voor nieuwe mogelijkheden om samen mooie content te produceren. Lees snel verder om meer te leren over onze blog, eerdere samenwerkingen en alle mogelijkheden.

They fully featured Ka'ana Resort at their maximum outreach!
We are so thankful for this partnership and feel lucky to have met them.
“Sebastiaan and Maartje are well-informed travelers, excellent photographers and have a genuine appreciation for places they visit.”

Over ons

Coconut Row | Hopkins | TheOrangeBackpack.nl

Onze oranje backpack gaat graag op reis. Hij geniet van de Aziatische keuken, wil op safari in Afrika of gaat op stedentrip naar Parijs. Natuurlijk gaan wij met alle liefde mee en delen we op deze blog zijn reisverhalen met onze lezers. Wat die verhalen kenmerkt? Avontuur, plezier, roadtrips, comfort, duurzaamheid, natuur en ontdekken. Maartje houdt van romantische paleizen en kastelen, Sebastiaan is verslingerd aan kwaliteitskoffie en speciaalbiertjes en samen verkennen wij graag nieuwe plekken voor de leukste foodie hotspots.

TheOrangeBackpack.nl trekt maandelijks meer dan 40.000 unieke bezoekers. en veel blogs staan op pagina 1 van Google. Een samenwerking met ons staat dus garant voor een groot bereik. Onze volgers zijn reizigers tussen de 25 en de 50 jaar en staan open voor avontuur, duurzaamheid en comfort. Past jouw merk, product of bedrijf perfect bij deze omschrijving en wil je een bestemming, merk of product onder de aandacht brengen? Dan willen wij dolgraag kennis maken en kijken we graag hoe we kunnen samenwerken. Stuur ons een bericht om de mogelijkheden te bespreken.

Onze OPTIES

Wij staan open voor alle mogelijke samenwerkingen. Heb je dus een creatief voorstel? Wij zijn meer dan benieuwd en denken graag mee voor een samenwerking op maat.

"De samenwerking met Sebastiaan en Maartje verloopt altijd soepel en snel. De artikelen zijn altijd van hoog niveau.”
“They were able to provide such wonderful pictures of our property and their blog was so well written. They are well worth it.“
They are professional and produced the media material in excellent quality.

Media Fact sheet

Sossusvlei in Namibia | rondreis in Namibië | The Orange Backpack

Wil je meer weten over onze bezoekers en de cijfers van onze blog inzien? Vraag dan onze Media Fact Sheet aan door ons te mailen via onderstaande knop.

EERDERE SAMENWERKINGEN

In de media

The Orange Backpack wordt vaak genoemd in de media en hier zijn wij enorm trots op. Daarom een aantal van de podcasts, boeken, tijdschriften en kranten die ons vernoemd hebben:

Maartje werd in de podcast van VrijeMeid geinterviewd over financiële vrijheid en als familie rondreizen in een camper.

Sebastiaan verteld in de podcast van PapaMoetMee over onze reiservaringen.

In de rubriek Kijkje in de camper van Kleine Globetrotter magazine nr16  kun je een kijkje krijgen in onze buscamper.

Linda.nl interviewde Sebastiaan over de beroving in Mexico.

De Telegraaf interviewde Maartje over ons reizende leven met een baby in onze zelfgebouwde camperbus.

De Belgische krant Nieuwsblad schreef over ons verblijf in het Park van Beervelde.

Het tijdschrift “LandIDEE” gebruikte ons fotomateriaal paginagroot in een van haar nummers.

Voor het koffietafelboek “InstaTravel” schreven wij een aantal pagina’s over de prachtige boomhutten van het Belgische bospark Warredal.

Renee van Aap Noot Reis inverviewde ons in haar Podcast over onze beroving in Mexico.

Discover Car Hire interviewde ons over het effect van Corona op onze reisblog en hoe we daar creatief mee om zijn gesprongen.

In het reisboek “Verliefd op Nederland” is ons fotomateriaal gebruikt.