Reistips

De nieuwe wintercollectie van Protest (met kortingscode)

Het is weer zover: de herfst dient zich aan, we bereiden ons voor op de winter en ons favoriete outdoormerk Protest komt weer met een nieuwe wintercollectie mét kortingscode! Wij hullen ons al een aantal jaar in de vrolijke outdoorkleding van Protest en zouden niet meer zonder kunnen. De kleding werkt voor ons perfect op reis. In de zomer hullen we ons in de vrolijke badkledingcollectie en hikeproof outfits, maar in de winter zit je bij Protest goed voor de hipste wintersportkleding zoals snowboardjassen, snowboardbroeken en fleeces.

Kortingscode protest heren snowboardkleding

Op wintersport én thuis

Wij zijn zelf geen snowboarders, hebben slechts bij uitzondering skilatten ondergebonden en zijn gewoon niet van die wintersporters. Van ons kun je dus geen lofzang op de water- en winddichtheid of het ademend vermogen van de snowboardkleding van Protest verwachten. Maar dat betekent niet dat we de wintercollectie van Protest liever maar overslaan en wachten tot de nieuwste vrolijke zomerprintjes weer verkrijgbaar zijn.

De sportkleding van Protest is namelijk zo hip en mooi van kwaliteit dat je die het hele seizoen door kan dragen. Sebastiaan draagt al jaren een wintersportjas van Protest als comfi en warme winterjas. Ook de fleeces, vesten en sweaters trekken wij standaard aan op iedere koude dag. De vrolijke kleuren, hippe pastels en fijne printjes maken de items ook buiten de skipiste absoluut een aanrader.

Leestip voor sporters: zo kan je sporten op reis en neem je de sportschool mee in je backpack!

Een kledingla vol Protest

In een blog als deze durven wij er wel voor uit te komen dat we inmiddels behoorlijk verslingerd zijn aan onze Protest-items. Als minimalisten en parttime camperbusbewoners hebben wij niet heel veel kleding. In onze eerste camperbus hadden we allebei een kledinglade en nu een bovenkastje per persoon. Minstens de helft daarvan bestaat tegenwoordig uit Protest-items. Op vrijwel iedere foto van onze Portugalreis afgelopen winter draagt Sebastiaan zijn Protest-skijas of blauwe vest.

Wat voor ons meespeelt in onze keuze voor Protest is de duurzame missie van het merk. We vinden het fijn dat het merk zich er actief voor inzet om de kleding steeds duurzamer te maken. Dat betekent dus steeds meer duurzame materialen, het maken van nieuwe stoffen van recyclede materialen en het elimineren van de waterdichte maar weinig duurzame stof PFC uit de ski-collectie.

Ook leuk: Protest heeft een al even kleurrijke collectie voor de allerkleinste wintersporters! De snowboardjassen en andere ski-items voor kids zijn echt een plaatje. Helaas moeten wij daarmee nog even wachten, want onze kleine dame is nog geen 1,5 jaar oud. Maar haar eerste waterdichte buitenspeeloutfit van Protest ligt wel alvast klaar, wanneer ze groot genoeg is.

Gebruik onze Protest-kortingscode

Als jij ook jouw skicollectie of winteritems wilt aanvullen met het vrolijks wat Protest te bieden heeft, hebben we nog een cadeautje voor je. We mogen ook nu weer een dikke korting van 10% weggeven!

theorangebackpack10

Met onze kortingscode ’theorangebackpack10′ scoor je jouw nieuwste snowboardbroek, skijas, wintervest of badpak en teenslippers met 10% korting. Vul de kortingscode voor Protest in bij jouw bestelling voor de korting. De code is geldig op de oude en de nieuwe collectie en kan worden gebruikt tot en met 31 maart 2022.

Bewaar deze blog op Pinterest om later te herlezen:

Deze blog is geschreven in samenwerking met Protest.