Reistips

Zo scoor je korting op jouw boekingen bij Booking.com

De meest gebruikte site om hotels te boeken is zonder twijfel Booking.com. Een groot deel van jouw reiskosten zal dus ongetwijfeld naar deze aanbieder gaan. Hoog tijd om een aantal slimme manieren te bekijken om korting te krijgen.

#1 Behaal een hogere status in het loyaliteitsprogramma

Booking.com beloont trouwe gebruikers met haar loyaliteitsprogramma. Als je al twee boekingen hebt gemaakt (en uiteraard gebruikt) binnen twee jaar, krijg je de eerste status (Genius Level 1). Je krijgt 10% korting op accommodaties die bij het Genius-programma zijn aangesloten!

Maak je in het eerste twee jaar 5 boekingen? Dan krijg je het Genius Level 2 en mag je rekenen op 15% korting en vaak ook gratis ontbijt bij de aangesloten accommodaties.

#2 Krijg 10% terug op jouw eerste verblijf via deze link

Ook als je nog niet al langer gebruik maakt van Booking.com is er voordeel te behalen! Voor jouw eerste verblijf – dus bij de eerste boeking met jouw e-mailadres – kan je een korting van 10% scoren. Hoe? Gebruik deze link!

Tip: wist je ook dat je je huis kan verhuren via Booking.com om wat extra vakantiebudget te verdienen? Meld aan je via deze link en betaal over de eerste 5 boekingen geen commissie!

#3 Gebruik een gratis voucher

Regelmatig vind je bij een tijdschrift een voucher voor een flinke korting op jouw boeking via Booking.com. Het loont daarom om zo’n voucher te zoeken, als jij op het punt staat om een slaapplek te reserveren. Je kan natuurlijk simpelweg je vrienden vragen of zij toevallig een ongebruikte voucher hebben. Omdat onze lieve vrienden weten dat wij veel reizen, sturen ze ons deze automatisch al vaak door. Zo lief!

#4 Speur online naar tijdelijke deals

De vouchers hebben over het algemeen unieke codes en zijn dus maar eenmalig te gebruiken. Algemene codes die meerdere keren te gebruiken zijn, worden vaak online gedeeld. Het is daarom slim om voor jouw boeking nog even online te zoeken op ‘korting Booking.com’ of ‘kortingscode Booking.com’. Hier, hier en hier worden deze kortingen vaak geplaatst.

Heb jij nog meer tips om kortingen via Booking.com te scoren? Laat het ons weten op hello@theorangebackpack.nl!