Belize

Overnachten in Hopkins op het bountystrand van Coconut Row

Slapen in een huisje op het strand is nou zo’n bucketlistitem waarvoor Coconut Row in Hopkins de perfecte plek is. De idyllische bountystranden van Belize zijn beroemd. En laat Coconut Row nou een privéstrand met heerlijke cabins hebben! Wij raden je aan dit palmbomenparadijs niet over te slaan op jouw trip naar Belize.

Overnachten in Hopkins bij paradijselijk Coconut Row

Direct aan zee in het stranddorpje Hopkins heeft Coconut Row de allermooiste locatie in town. Aan dit prachtige privéstrand met loungebedden, stoelen en hangmatten tussen de palmbomen werden wij verliefd op Belize.

Tip: lees ook deze blog over de leukste activiteiten in en rond Hopkins!

Onze cabin Coconut stond dan ook op nog geen twintig meter van de zee. Hoe idyllisch wil je het hebben! We dompelden ons hier drie dagen onder in zon, zee, strand, palmbomen en comfort. Het voelde als een paar dagen in het paradijs.

Onze cabin Coconut is voor twee personen, al hadden er in ons enorme kingsize bed ook makkelijk vier gepast. Zelden sliepen we zo lekker! De cabins hebben een eigen veranda met een fijn zitje. Je begrijpt dat wij dat de perfecte spot vonden voor onze ochtendthee en -koffie. En wist je dat de kust van Belize een van de mooiste plekken is voor een magische zonopkomst? Mooier wakker worden dan dit wordt het niet.

Zijn de cabins volgeboekt? Dan biedt Coconut Row nog luxe suites en beachfront kamers! Ook dus allemaal aan dat heerlijke strand. Je hoeft daar trouwens tijdens jouw tijd in Hopkins niet eens weg. Want Coconut Row heeft ook nog eens een van de meest populaire restaurants van Hopkins op dat strand staan: Coconut Husk. De staff daar is net zo fantastisch als bij Coconut Row. Doe je van ons de groeten aan die lieve Patricia bij de receptie? Zij kan je werkelijk alles over Hopkins en de mogelijke activiteiten vertellen.

Geloof ons: als je aankomt en na je welkomstdrankje op het strand – een kokosnoot met eventueel een scheutje rum – direct de zee in kan duiken, wil je nooit meer weg. Gelukkig is de rest van Belize ook prachtig en lokte na de dagen op het strand ook weer de jungle. De kans was anders groot dat we de rest van onze trip door Midden-Amerika hier bij Coconut Row waren gebleven.

Coconut Row

strandparadijs in Hopkins, Belize

Bewaar deze blog op Pinterest om later te herlezen: