Nederland

Bucketlistervaring: overnachten in boutique boomhut in Brabant

Als kind bouwde je ze ongetwijfeld ook en smeekte je jouw ouders of je er niet een nachtje mocht slapen. Op het boutique resort Life is Good kan jouw kinderdroom werkelijkheid worden. In de toppen van een oude eik is een boomhut gebouwd die mooier is dan jij je als kind kon voorstellen. Wij mochten een weekend in Brabant komen logeren voor deze ultieme bucketlistervaring.

Leestip: hier vind je al onze blogs over nog meer unieke vakantiehuisjes in Nederland, zoals deze bijzondere boomhut in de Achterhoek.

Boomhut in Brabant | Boutique resort Life is Good | The Orange Backpack

Bijzondere boomhut in Brabant

Oprichters Mandy en Jeroen werken in het Brabantse Heeswijk hard aan hun bijzondere boutique resort. Op het terrein waar zij ook zelf wonen en pony’s vrij rondlopen, bouwen ze de mooiste en meest luxueuze slaapplekken. Stuk voor stuk even bijzonder. Maar voor ons kan er eigenlijk niets tippen aan die ene bucketlistervaring: slapen in een boomhut.

Deze toffe boomsuite op 4 meter hoog is ons thuis voor een weekend in Brabant. Hoog in de boom treffen we een groot bed, fijne ontbijthoek, een enorme badkamer mét sauna en een terras in de boomtoppen aan. Wij hebben zelden een hotel of huisje gezien dat zó compleet is. Alles is comfortabel, mooi en luxe. Je merkt dat er nergens op is bespaard om de boomsuite tot die unieke ervaring te maken waar je als kind al van droomde.

Door het dakraam boven het bed en de glazen wand is de boomsuite een met de eeuwenoude eik, waar het terras omheen is gebouwd. Het eekhoorntje van de eik hebben we niet gespot, maar het was een komen en gaan van vogels. Dat is pas bijzonder wakker worden! Het ontbijt maakte dat helemaal compleet, want iedere ochtend stond er een uitgebreide ontbijtmand voor ons klaar.

Mandy vertelde ons dat de meeste gasten de boomsuite eigenlijk niet uitkomen en dat snappen wij wel. Het uitzicht, de rust, de sauna en het terras zijn genoeg om je een paar dagen mee te vermaken. Wil je toch op pad? Op loopafstand kan je het historische kasteel Heeswijk bezoeken en in de omgeving kan je fijn wandelen.

Na een weekend in luxe is onze bucketlist weer iets korter. Of misschien juist langer, nu we aan de boomhutervaring hebben geproefd. Want hoe tof zou het wel niet zijn om in zo’n mooi huis te mogen wonen?

Boomsuite

luxe boomhut op boutique resort Life is Good

Bewaar deze blog op Pinterest om later te herlezen: