Thailand

Beste koffie in Chiang Mai, Thailand

Heb je bij Azië het vooroordeel dat er maar weinig echt goede koffie wordt geschonken? Think again! In Chiang Mai doet de koffiecultuur niet onder voor de hipste steden. De historische highlights vind je misschien binnen de stadswallen, maar voor de beste koffie zal je meer van de stad willen verkennen. We lichten er in deze coffee guide voor Chiang Mai een aantal uit!

#1 SS1254372 Cafe. Deze naam bekt niet bepaald lekker, dus probeer vooral niet de weg naar deze hotpost te vragen. Gebruik vooral onze kaart om dit plekje te vinden, want dit café moet je gezien hebben. Het lijkt wel een soort Hobbithol met ronde ramen en veel groen. Je vindt er meestal ook kunstexposities.

#2 Catmosphere Cat Café. Je moet er even voor lopen, maar daar krijg je dan wel flink veel kattenknuffels voor terug. Dit kattencafé trekt vooral reizigers en weinig locals. Je vindt het café buiten de oude stad, in noordwesten van Chiang Mai.

#3 RK cafe by Omnia. Deze superhippe plek zou niet misstaan in een Westerse stad. Dit is dé spot in town voor een goede bak koffie.

#4 Cottontree Coffee Roasters. Nog zo’n spot voor de perfectie koffie? Cottontree, ten noordwesten van de oude stad.

#5 The Barisotel (by The Baristro of by Guu). Oké, nog een laatste koffietip. Of twee eigenlijk, want in Chiang Mai vind je twee vestigingen van deze hippe koffiebar met strak interieur.

Tip: de meeste van deze koffiespots hebben gratis wifi en zijn daarmee ook de perfecte werkplek voor digital nomads.

Wij hebben de beste koffiespots voor je op een kaart gezet in deze coffee guide voor Chiang Map. Gebruik onze gratis kaart om al koffiedrinkend jouw weg door de stad te vinden!